考研英语新题型(考研英语新题型是啥)



考研英语新题型,考研英语新题型是啥

英语一答案:

完形填空:

1. Located

2. Privately

3. combination

4. Describe

5. Such as

6. Construction

7. Faced

8. Subjected

9. So that

10. Meeting

11. As a result

12. Exchange

13. As well as

14. Influencing

15. Aided

16. Indeed

17. Stock up on

18. Believed

19. Although

20. Ruins

(完形填空原文)

TEXT 1

21.C indicate the atmosphere at the board meeting.

22.D She denies that value of scientific work.

23.A Climate education is insufficient at state public school.

24.C has limited influence

25.D can be swayed by external forces

TEXT 2

26. its housing supply is at a very low rate

27. allow a free short-term market

28. increase in affordable housing

29. stop developers from evading taxes

30. an inadequate solution.

TEXT 3

31. ongoing conflict

32. to respond to PRH’s business move

33. the credit limit will be removed

34. Sales of books by mid-list PRH writers fall off considerably

35. the merger of publishers is a worrying trend.

TEXT 4

36. How many times their papers are cited

37.ask authors to include extra citations

38.boost citation counts for certain authors

39.it has the capability to identify suspicious citations

40.reveal their misconduct

新题型:

原文来源:

https://www.discovermagazine.com/environment/the-pictures-that-saved-yellowstone-national-park?continueFlag=d9f22e89f9ecaf0b54ecdcf9c4fb6544

BFDCG

英语二答案:

一.完形填空

1. B profit

2. C prioritize

3. A exclusively

4. D example

5. D traditional

6. D problem

7. A despite

8. B however

9. B created

10. C fresh

11. C lack

12. D insight

13. C promoting

14. A As a result

15. A unite

16. B identify

17. D accomplishment

18. B responsible

19. C While

20. A serve

•阅读理解

Text 1

21. The RHS thinks that plastic grass is

A. is harmful to the environment

22. The petitions mentions in paragraph 3 reveal the campaigners

B. resistance to fake grass use

23. In Paragraph 4,supporters of fake grass point out

C. the disadvantage of growing real grass

24. What would the government do with regard to artificial grass ?

D. remind its users to obey existing rules

25. It can be learned from the text that fake grass

D. has been a controversial product

Text 2

26. What problem are US national parks faced with?

C. poorly maintained infrastructure

27. Increased privatization of the campgrounds may

A. spoil visitor experience

28. According to paragraph 5. most respondents in the survey would

C. agree to pay extra for the national parks

29. The national parks are valuable in that they

C. have historical significance

30. It can be concluded that the national park system

D. is in need of a funding increase

Text 3

31. Sparrow's study shows that with the Internet, the human brain will

D. switch its focus of memory

32. The process of "cognitive offloading"

D. lessens our memory burdens.

33. Which of the following would Sparrow support about the Internet?

A. It may reform our learning approach.

34. It is indicated in Para 3 that how the Internet affects our brains?

A. require further academic research.

35. Neither Sparrow nor Storm would agree that

B. the internet is weakening our memory.

Text 4

36. According to Paragraph 1. children growing into adolescence tend to

A. develop opposite personality traits.

37. It can be learned from Paragraph 2 that Crone's study

B. provide a new insight into adolescence.

38. What does Crone's study find about prosocial behavior ?

D. It tends to peak in adolescence.

39. It can be learned from the last two paragraph that teenagers

C. care a lot about social recognition.

40. What is the text mainly about?

A. Why teenagers are self-contradictory

新题型:

41. Brian Berry–

D The new rules will take home prices to an even higher level.

42. Gareth Belsham–

F The news rules affect people whose home extensions include new windows or doors.

43. Marcus Jeford – –

B Builders possibly need to submit new estimates of their projects.

44. John Kelly–

A The rise of home prices is a temporary matter.

45. Andrew Mellor-

G The rule changes will benefit homeowners eventually.

考研英语新题型(考研英语新题型是啥)



赞 (0)